Klasická česká pomazánka, která se vyznačuje svoji typickou chutí po škvarcích. Můžeme ji udělat jemnou, pikantní nebo doplnit kyselým okurkem. Podáváme s čerstvým chlebem a pivem.
Doba přípravy je 10 minut
Počet porcí 3
Suroviny
- 200 g škvarků
- 1 ks cibule
- 1 vejce uvařené na tvrdo
- Sůl podle chuti
- Pepř podle chuti
- 1 špetka chilli
- 1 lžíce plnotučné hořčice
Postup přípravy
- Škvarky nasekáme na jemno.
- Přidáme na drobno nakrájenou cibuli.
- Osolíme, opepříme, vložíme chilli, hořčici a dobře promícháme.
- Vejce nastrouháme na jemném struhadle a vmícháme do pomazánky.
- Necháme vychladit a podáváme s čerstvým chlebem.